top of page

Kölen del 6

Som sagt: enna vecka skall blykölen, dödträet och skrovet bultas ihop. Det innebär att vi i dag får anpassa vår lyft. Vi har endast fyra lyftblock som bär skrovet. En av taljarna behöver vi till att lyfta blykölen. Vi förstärker lyften där framme så att vi kann lyfta skrovet med tre taljar och den fjärde använder vi sedan till blykölen. Vi lyfter altså skrovet, sedan lyfter vi blykölen och drar fram kärran under skrovet och sätter blykölen på kärran. Blykölen klämmer vi in mellan tjocka balkar så att den skall stå rakt på kärran och att den inte skall tippa. Vi hoppas att vi kommer klara nästa steg och att dom gamla kölbultarna passar på bottenstockarna! Vi får se


Aktuelle Einträge
Archiv
Folgen Sie uns!
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page