top of page

Kölen del 5

Kölen passade in under skrovet. Sedan fick vi ta oss an omöjligheten att passa in kölen (mestadels dödträ) med blykölen och sina gamla långa bultar. Först borrade vi hål in i döträet genom bulthålen i bottenstockarna, så långt borren nådde. Sedan tog vi bort kölen med döträet från skrovet och borrade klart. Utan bottenstockar nådde borren igenom. Vi mätte borrhålen på undersidan och komm fram till att det inte kunde passa med blykölsbultarna. Sedan försökte vi få ihop blykölen med dödträet och krånglade till det rejält. Det tog tid innan vi fick loss allt igen och mätte här och där, byggde mallar och borrade dels ut borrhålen lite här och där ty bultarna är inte helt raka.


Aktuelle Einträge
Archiv
Folgen Sie uns!
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page