top of page

Bottenstockarna del 1

Vi skulle hälst vilja börja med kölen. Men först måste vi byta bottenstockarna, annars har skrovet inget mer att hålla sin form i när kölen ersätts. Det är viktigt att inte plocka bort för många delar på en gång utan att direkt ersätta dom med nya. Risken finns att formen tappas bort för alltid om det fattas för mycket av de formgivande delarna. det gäller att man tänker tredimensionellt hela tiden. Det vore en alternativ att bygga spantmallar. Men det blir svårt att bygga spantmallar på en köl som först borde bytas ut komplett. Ett dilemma. Man kann väl säga att den största utmaningen i det här projektet är att vi i stort sett bygger en nästan ny båt "baklänges".


Aktuelle Einträge
Archiv
Folgen Sie uns!
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page