top of page

Startskott: Brios blyköl tages bort

Åtta år har vi haft Brio stående på Skogsgården innan verkstäderna och snickeriet blev färdiga. Nästa år skall vi ängna oss åt vår gamla pärla på riktigt! Nu byggde vi en lyft i trä till at kunna lyfta skrovet och få ut blykölen och dom långa kölbultarna. Det var svårt att förstå kölkonstruktionen med alla små och även ganska stora lagningar med skruvar och bultar överallt. Det tog sin tid att få loss blykölen! Nästa år skall vi byta hela kölen, bottenstockarna och döträet och sedan bulta ihop blykölen med skrovet igen. Klarar vi av det då kommer vi att klara av resten också! Men som sagt: Först skall blykölen bort!


Aktuelle Einträge
Archiv
Folgen Sie uns!
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page